Mai întâi uită-te la Twenty Twenty-One, tema viitoare implicită WordPress

Noua temă implicită este o bifurcație a Automattic’s Seedlet, un proiect în care am lăudat ca următorul pas în evoluția tematicii. Este o temă axată pe viitorul WordPress de a fi complet alcătuit din blocuri. Ne oferă o perspectivă ideală în direcția în care se îndreaptă dezvoltarea temelor. Are sens ca bază pentru noul standard implicit. Puține alte teme ar constitui un bun punct de plecare chiar acum. Având în vedere dezvoltarea temelor WordPress, Seedlet este pur și simplu înainte de pachet în ceea ce privește elementele fundamentale.

Nu există planuri de a crea un font web Google pentru această temă. Echipa de proiectare devine nativă și se menține cu stiva implicită de fonturi de sistem. Choyce-Dwan a enumerat mai multe motive pentru alegere, cum ar fi păstrarea unui font neutru care permite o utilizare largă, viteză și personalizare printr-o temă copil.

În ciuda fontului neutru, verde pastel implicit este o decizie de proiectare destul de avizată. Nu va fi utilizat pe scară largă în toate industriile. Cu toate acestea, echipa intenționează să creeze mai multe palete de culori care să îi ofere mai multă gamă. Probabil, aceste palete pot fi, de asemenea, suprascrise.

Leave a comment